Tästä herkusta kirjoittelinkin jo aiemmin
tässä postauksessa. En jaa reseptejä tällä kertaa sen enempää, mutta ne löytyvät Jenni Häyrisen kirjasta Katukeittiö- parempaa roskaruokaa.
Gyros- projektissa meni kaikkine naanleipien leipomisineen, lihan marinoimisineen (jep, en tajunnut tehdä marinointia jo edeltävänä päivänä) jne. n. 4 tuntia, eli ei mitään pikaruokaa, mutta hyvää oli. Jälkiviisaana tekisin väliin lampaan paahtopaistin sijasta kebabia tai muuta lihaa, sillä lammas jäi ainakin meillä sitkeäksi. Maut olivat hyvät, mutta leuat koetuksella.
|
Naanleivän teko oli yllättävän helppoa! Jauhoina käytin pääosin durumvehnäjauhoa, joka antaa leivälle kivan keltaisen värin. |
|
Pidän yksinkertaisesta ja puhtaasta ruoasta ja selkeistä mauista. Gyroksen väliin laitoimme lammasta, tomaattia, punasipulia ja itse tehtyä tzatsikia. |
|
Lisukkeena itse tehdyt ranskalaiset. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti