perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tänään on syytä juhlaan!

Ensinnäkin, tittiddiii- nyt on perjantai! Toisekseen kuultiin tänään miekkosen kanssa niin hyviä uutisia, että päivää on pakko juhlistaa hyvällä ruoalla ja juomalla. Tilaamani kokkikirja saapui postiin viikko sitten ja olen odottanut sormet syyhyten, että pääsen testaamaan uusia reseptejä. Alla kuva Liemessä- blogin kirjoittajan ihanaisesta kirjasta, Katukeittiö- parempaa roskaruokaa.






































Kirjassa on reseptejä mm. burgereista, snägärimätöistä, lähi-idän mauista, meksikolaisista herkuista ja terveellisistä jälkkäreistä. Yksinkertaista, puhdasta ja ennen kaikkea hyvää ruokaa! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan itselle tai lahjaksi!



Itse testaan tänään Gyros- pitaleipiä tsatzikin kera. Kun olin öbaut 11-v kävimme Kreikassa Kosin saarella, jossa tutustuin herkkuun ja siitä lähtien olen kaiholla muistellut näitä näppäriä pitaleipiä. Tuon viikon loman ajan käytännössä elin Gyroksilla, koska ne vaan olivat niin vietävän hyviä. Olen aina ollut omatoiminen tyllerö, ja tuollakin lomalla liikuin paljon itsekseni rullaluistellen paikasta toiseen ja ruokin itseni kun nälkä tuli. Gyros- kioskeja oli Kosin kaupungissa useampia ja näppärän välipalan hinta liikkui muutaman euron kieppeillä. Tuskin pystyn ylittämään Kosin makukokemusta, mutta sinne päin lähdetään suuntaa hakemaan. Postaan myöhemmin kuvia lopputuloksesta!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Terkuin,
Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti