perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uuden blogin syntypäivä

Heippa!

Aikani kirjoiteltua Piece of my Cake blogia, tulin miettineeksi, että sisältö ei oikein vastaa blogin otsikkoa. Mielenkiintoni kun on herännyt vuosien varrella erilaisiin hyvinvointiin liittyviin asioihin, ja postausta putkahtelee muustakin kuin kakkuilusta. Perustin siis uuden blogin, jonka otsikkokin kertoo, että kultaisen keskitien etsinnässä ollaan.

Sitähän se on loppuunsa koko elämä. Haet sinulle mieluisia juttuja niin työn, parisuhteen, harrastusten kuin kaiken muunkin suhteen. Kokeilet sieltä sun täältä, ennen kuin palikat asettuvat kohdalleen, joki uomaansa.

Olen 100 prosentin täti. Kun saan jotain innostavaa päähäni, keskityn siihen "täpöllä", olen tohkeissani hetken, haen asiasta kaiken mahdollisen tiedon ja myös lähipiiri saa kuulla höyryämisestäni aikansa. Menee hetki ja innostus lässähtää, tulee jokin uusi juttu tilalle. On ihan kiva piirre, että jutut tehdään sata lasissa, mutta vähemmällä intoilulla saattaisi joskus saada aikaan jotain kestävämpää. Uudet, yleensä ruokavalioon ja liikuntaan liittyvät intoilut myös saattavat mennä kohdallani stressin puolelle, joten ne alkavat sotia itseään vastaan. Ja siinähän ei ole mitään järkeä.

Verkkomaailma tarjoaa paljon tietoa kaikesta mahdollisesta. Se, että osaa karsia tiedon määrästä itsestään hyvälle tuntuvat jutut on välillä aika haasteellista. Onko pakko vetää Spiruliinaa ja Gojimarjoja, Crossfitata himona ja tehdä laukkunsa kahvipaketeista, jotta voi hyvin ja elää hyvää elämää? Ei, sanon minä. Tämä blogi on onnellisuuden ja hyvän olon hakemista yksinkertaisista ja arkisistakin jutuista. Se sisältää asiaa hyvinvointiin liittyvistä asioista, ruoka- ja leivontareseptejä, liikuntaa, ja muuta elämääni liittyvää vain taivas rajanaan. Muistoksi itselleni ja inspiraatioksi muille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! :)


Terkuin,
 Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti